Miodrag Kostić otvorio još jedan hotel sa 97 luksuznih soba i 21 apartmanom

Gorski Hotel & Spa ima 97 luksuznih soba i 21 apartman.

Kompanija MK Resort koja posluje u sastavu MK Groupa Midraga Kostića priopćila je krajem prošlog tjedna da je otvorila još jedan hotel na Kopaoniku.

Gorski Hotel & Spa smješten je u blizini skijaške staze Malo jezero. Hotel s četiri zvjezdice prostire se na devet razina, ima 97 luksuznih soba i 21 apartman, navodi se u priopćenju.

U sklopu hotela Gorski Hotel & Spa djeluje ekskluzivan “a la carte” restoran i restoran za skijaše, a tu su i spa centar, zatvoreni bazen s pogledom na skijašku stazu, saune, tursko kupatilo, ruska banja, ledena fontana, slana soba, kao i veliki izbor spa tretmana i moderan fitness centar.

U kompleksu postoji i kongresni centar s 470 mjesta i multifunkcionalnom dvoranom od 470 četvornih metara.

“Gorski Hotel & Spa je prvi hotel u kojem je kompanija MK Resort omogućila full service menadžment, a cilj kompanije je da u sljedećem razdoblju ima više takvih objekata na ekskluzivnim lokacijama koje će također integrirati u svoj menadžement sustav”, rekao je Nikola Avram, voditelj hotelskog biznisa MK Groupa.

Kostić na Kopaoniku već ima Hotel Grand i apartmanski kompleks Konaci – Sunčani vrhovi. Usto, ima i kompaniju MK Lake Resort, na Fruškoj Gori, okrenutu sportskom i ribolovnom turizmu.

Izvor: 

Pratite nas i lajkajte nas:

Povezani članci