Edukativno poslovna konferencija i dodjela nagrada Najtajnica.hr 2017.

Časopis Poslovni savjetnik devetu godinu za redom organizira Nacionalnu edukativnu, poslovnu konferenciju poslovnih tajnica/tajnika, voditelja ureda i administrativnih djelatnika koja će se održati 17.2.2017. u zagrebačkom hotelu Antunović.

U sklopu Nacionalne konferencije održat će se i proglašenje NajTajnica.hr za 2017. godinu u tri ravnopravne kategorije: za male i srednje tvrtke, velike tvrtke te za javne institucije. Sve sudionike očekuju bogate nagrade sponzora.

Program poslovne konferencije možete vidjeti na linku.

Okruženje u kojem tajnica ili tajnik djeluje uvelike utječe na način kojim se upravlja tvrtkom, u što dakako spada korporativni imidž, te “osobni imidž” srednjeg i visokog menadžmenta. Neke od organizacijskih tehnika koje preuzima “moderna” tajnica/ik 21. stoljeća spada u kategoriju visoko obrazovnog kadra kao što je poznavanje dvaju stranih jezika, odlično znanje rada na računalu, baratanje vještinama organizacijskog djelovanja, opća kultura, poslovne komunikacije te istančan osjećaj pragmatičnog rješavanja zadaća u vremenu i situacijama.

Današnja tajnica/ik više nije „samo“ osoba koja kuha kave, kopira dokumente i javlja se na telefon, kako ju je javnost uglavnom percipirala. Ona ili on predstavlja prvi dojam tvrtke, prvi kontakt s klijentima i partnerima; mora biti upoznata sa svim područjima poslovanja te pored ostalih sposobnosti imati i istančane organizacijske i komunikacijske vještine. Upravo stoga mjesečnik Poslovni savjetnik godinu za godinom radi na afirmaciji ove struke te dodatnoj edukaciji svih administrativnih djelatnika.

Posjetitelje i ove godine očekuje pregršt korisnih i interesantnih predavanja vrhunskih predavača a to su Bruno Šimleša, Nikša Sviličić, Darko Balaš, Marko Alerić, Kristina Ercegović, Marija Novak Ištok. Voditelj programa je poznati fitness trener i promotor zdravog načina života Mario Valentić.

 

5 VAŽNIH RAZLOGA ZAŠTO BISTE TREBALI SUDJELOVATI NA OVOJ POSLOVNOJ KONFERENCIJI

  1. Budite barem jedan dan u godini izvan  svog ureda i učinite nešto za svoj  profesionalni razvoj!
  2. Obnovite poslovne kontakte, razmijenite iskustva i informacije s kolegama iz struke!
  3. Usvojite nova znanja od strane vrhunskih stručnjaka iz prakse, znanja koja će Vam pomoći da postižete bolje poslovne rezultate!
  4. Svečanost i dodjela nagrada NajTajnica.hr 2017. uz poklone sponzora za sve sudionike!
  5. Vratite se na posao s osjećajem da ste učinili nešto za sebe, a onda i za svoj posao!

 

Kako ćemo odabrati laureate nagrade NajTajnica.hr u tri kategorijeCall centar Poslovnog savjetnika u suradnji s tvrtkom za mystery shopping Heraklea d.o.o. provest će mystery calling – tajni kupci Poslovnog savjetnika i Heraklee zvat će nominirane tajnice/ike u tvrtkama i državnim institucijama, slat će im elektronske poruke te im postaviti razna pitanja tražeći informacije vezane uz njihovu tvrtku i poslovanje, a sve u svrhu pronalaska najbolje tajnice/tajnika 2017. godine. Cilj svega je utvrditi koliko su tajnice ili tajnici ljubazni i snalažljivi te imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti i na kojim područjima.

 

Cijena jedne kotizacije za konferenciju je 596,00 kn (+ PDV 25% ). U cijenu kotizacije uračunato je predavanje prema programu, ručak, kava, radni materijali (blok, kemijska olovka, prezentacija predavača koje možete preuzeti uz pristupnu šifru na portalu Poslovnog savjetnika nakon edukacije), potvrda o sudjelovanju, svakom sudioniku vrijedni pokloni naših sponzora.

 

Ulaznice za edukativnu poslovnu konferenciju možete naručiti na broju telefona 01/49 21 742 ili 01/49 21 737 ili na info@poslovni-savjetnik.com.

Pratite nas i lajkajte nas:

Povezani članci