PRIOPĆENJE – Sudjelujte u natječaju za B2B Superprodavača godine!

Zagreb, 25.5.2017. – Časopis Poslovni savjetnik treću godinu za redom bira i dodjeljuje nagrade najboljim hrvatskim prodavačima – B2B SUPERPRODAVAČ GODINE koja će se dodijeliti 24.11.2017. u Zagrebu na već tradicionalnoj Superprodavač konferenciji. Nominacije su otvorene do 1.9.2017.
*****

Potrebe u obrazovanju poduzetnika i menadžera su se promijenile jer se i svijet promijenio, zapravo promjene su vidljie na dnevnoj bazi! Danas imamo jako puno prodajnih kanala i uspješni prodavači trebaju znati preispitati svoje prodajne tehnike i vještine. Oni znaju da ako im je prije nešto prolazilo kod kupca, da danas možda više ne prolazi i da moraju mijenjati svoj prodajni pristup.

Časopis Poslovni savjetnik zajedno s tvrtkom Heraklea, provest će mystery calling – tajni kupci će zvati i posjećivati tvrtke, slati elektronske poruke prodavačima te ih pitati razna pitanja i tražiti određene informacije vezane uz njihove proizvode i usluge.
Cilj je svega utvrditi koliko su prodavači ljubazni i snalažljivi te imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti, te na kojim područjima. Na temelju provedenog istraživanja izabrat će se i dodijeliti godišnja nagrada B2B SUPERPRODAVAČ za 2017. godinu u tri jednako vrijedne kategorije – Superprodavač za male tvrtke, srednje tvrtke i velike tvrtke.

Sudjelovanje na natjecanju je besplatno bez ikakvih obaveza za nominirane i nagrađene kandidate.
Možete se prijaviti osobno, ili vas mogu nominirati vaše kolege najkasnije do 1.9.2017. godine na e-mail info@poslovni-savjetnik.com ili putem prijavnice iz privitka.
Više informacija na www.poslovni-savjetnik.com ili telefonu 01/ 49 21 742

Pratite nas i lajkajte nas: