Južnoafrikanci ulažu 110 milijuna eura u trgovački centar

NEPI Rockcastle posluje deset godina, u sedam zemalja, a vrijednost njihove imovine iznosi oko šest milijardi eura.

Predstavnici južnoafričke kompanije NEPI Rockcastle predstavili su budući trgovački centar Promenada u Novom Sadu za koji najavljuju da će biti najveći i najsuvremeniji u regiji. U temelje trgovačkog centra, koji se gradi na lokaciji između stadiona “Karađorđe” i SPENS-a položena je krajem prošlog tjedna vremenska kapsula.

Jelena Jevremović, menadžerica kompanije NEPI Rockcastle za Srbiju, rekla je da će Promenada biti najveći i najsuvremenijim trgovački centar u Srbiji, a njegovim otvaranjem za 25 posto će se povećati ukupan prostor trgovačkih centara u Srbiji.

“Trgovački centar će imati četiri razine i dva kata. Planirani su brojni sadržaji među kojima će biti dominantna zabavna zona. Do kraja godine bit će izgrađen dio iznad površine zemlje, a cijeli objekat će biti završen do kraja sljedeće godine”, rekla je Jevremović.

Predstavnik kompanije NEPI Rockcastle Aleksandru Morar je rekao da je vrijednost objekta 70 milijuna eura i dodao da će dodatne sadržaje, poput kina ili teretane, financirati zakupci prostora, a sa sredstvima već uloženim u parcelu ukupna vrijednost projekta veća je od 110 milijuna eura.

NEPI Rockcastle posluje deset godina, u sedam zemalja, a vrijednost njihove imovine iznosi oko šest milijardi eura.

Izvor: poslovni_logo-1

Pratite nas i lajkajte nas:

Povezani članci